“İncirliova’yı Dünya Tanıyacak!”

Japonya’dan gelen özel bir televizyon kuruluşu, İncirliova’da bulunan ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya ait olan deve çiftliğini gezdi. Burada bir belgesel çekimi yapan Japon televizyoncular, “Deve Kültürü ve Deve..

“İncirliova’yı Dünya Tanıyacak!”
Yayınlanma: Güncelleme: 419 views

Japonya’dan gelen özel bir televizyon kuruluşu, İncirliova’da bulunan ve İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya ait olan deve çiftliğini gezdi. Burada bir belgesel çekimi yapan Japon televizyoncular, “Deve Kültürü ve Deve Sütü” konusu hakkında bilgi edindiler.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın ağırladığı Japon misafirler deve çiftliğini gezerken, ikram edilen deve sütü ve ilçeye özgü ikramları tattılar.

Belgeselin kurgu çalışmalarının hazırlanmasının ardından Japonya televizyonlarında yayınlanacak olan İncirliova belgeseli, kısa sürede Avrupa’ya da yayılması bekleniyor.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya yaptığı açıklamada “İncirliova’yı dünya tanıyacak. Japonya özel televizyon kanalı İncirliova’da “Devecilik Kültürü ve Deve Sütü” konulu belgesel çekti. Gelen misafirleri makamımızda ağırladık, deve sütü ikram ettik.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.