İncirliova’ya Koyun Pazarı Geliyor

İncirliova Belediyesi’nin desteklediği ve hayvan üreticilerine destek olmak amacıyla kurulacak olan koyun pazarı 23 Ağustos’tan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Koyun üreticilerinin ricasını kırmayarak, İncirliova’da pazar oluşturulmasına destek veren İncirliova Belediyesi,..

İncirliova’ya Koyun Pazarı Geliyor
Yayınlanma: Güncelleme: 405 views

İncirliova Belediyesi’nin desteklediği ve hayvan üreticilerine destek olmak amacıyla kurulacak olan koyun pazarı 23 Ağustos’tan itibaren hizmet vermeye başlayacak. Koyun üreticilerinin ricasını kırmayarak, İncirliova’da pazar oluşturulmasına destek veren İncirliova Belediyesi, İstiklal Mahallesi’nde bin metrekarelik alan tahsis etti.

Koyun üreticilerine destek vererek, pazar oluşturulmasını sağlayan Başkan Kaya, “İlçemizde bulunan koyuncularımız başka yerlerdeki pazarlara giderek, hayvanlarının satışını yapmaya çalışıyorlardı. Bundan sonra İncirliova’da kurmuş olduğumuz “Üretici Koyun Pazarı”nda herhangi bir yer ücreti ödemeden satışlarını yapabilecekler. 23 Ağustos Cuma gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak olan yerimiz ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.