İncirliova’lı Esnaftan Farkındalık Mesajı!

İncirliova kapalı pazaryerinde bulunan İnci Giyim’in işletmecisi olan Mehmet Çağrı Korkmaz, ilçe genelindeki tüm esnafları Doğu Türkistan’daki zulme karşı farkındalık yaratmaya çağırdı. İş yerinin camına mavi Türkistan Bayrağı asarak farkındalık..

İncirliova’lı Esnaftan Farkındalık Mesajı!
Yayınlanma: Güncelleme: 351 views

İncirliova kapalı pazaryerinde bulunan İnci Giyim’in işletmecisi olan Mehmet Çağrı Korkmaz, ilçe genelindeki tüm esnafları Doğu Türkistan’daki zulme karşı farkındalık yaratmaya çağırdı. İş yerinin camına mavi Türkistan Bayrağı asarak farkındalık yaratmak isteyen Korkmaz, “Zulme Dur De!” çağrısında bulundu.

Doğu Türkistan’daki zulme farkındalık yaratmak için tüm İncirliova’lı esnafları bayrak asmaya davet eden Korkmaz, “Doğu Türkistan’daki kardeşlerimize yapılan zulmü lanetliyor, onların bir an önce huzura kavuşması için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğumuzu göstermek istiyoruz.” dedi. Ayrıca Mehmet Çağrı Korkmaz, “Tüm STK’lardan da soydaşlarımıza destek verilmesini de istiyorum.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.