İncirliova’dan Elitler Kampı’na Gidiyorlar!

İncirliova Altınordu Futbol Okulu ilk meyvelerini vererek, 3 ismi Elitler Kampı’na gönderiyor. Geçen sene Temmuz ayında hizmet vermeye başlayan Erbeyli Koşar Halı Saha Tesisleri’nde faaliyet gösteren Altınordu Futbol Okulu’ndan Armağan..

İncirliova’dan Elitler Kampı’na Gidiyorlar!
Yayınlanma: Güncelleme: 352 views

İncirliova Altınordu Futbol Okulu ilk meyvelerini vererek, 3 ismi Elitler Kampı’na gönderiyor. Geçen sene Temmuz ayında hizmet vermeye başlayan Erbeyli Koşar Halı Saha Tesisleri’nde faaliyet gösteren Altınordu Futbol Okulu’ndan Armağan Dağ, Gürer Çevik ve Çınar Gökçe Karababa izlenme listesine girmeyi başararak Elitler Kampı’na davet edildiler.

Antrenörlüklerini Halil Anıl Koşar ve Aziz Bingöl’ün yaptığı Altınordu Futbol Okulu’ndan Elitler Kampı’na gidecek olan Armağan Dağ ve Gürer Çevik 2010 doğumlu, Çınar Gökçe Karababa ise 2011 doğumlu. Küçük yaşta bu başarıları gösteren çocuklar için oldukça mutlu olduklarını belirten antrenörleri, daha fazla çocuğun bu tarz etkinliklere katılacak başarılara imza atacaklarına inanıyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.