İncirliova’da Uyuşturucu Operasyonu

İncirliova’da polis ekipleri tarafından durdurulan araç içerisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi. İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Şirinevler Caddesi üzerinde meydana geldi. İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından seyir halinde bulunan..

İncirliova’da Uyuşturucu Operasyonu
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova’da polis ekipleri tarafından durdurulan araç içerisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi. İncirliova Cumhuriyet Mahallesi Şirinevler Caddesi üzerinde meydana geldi. İncirliova Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından seyir halinde bulunan bir araç şüphe üzerine durduruldu. Araç içinde ve şüpheliler A.C. ve N.A. üzerinde arama yapıldı. N.A. isimli şüphelinin üst aramasında 180 içimlik esrar maddesi, araç içerisinde ise A.C.’ye ait ruhsatsız 1 adet tüfek ele geçirildi. Hastaneye sevk edilen şüphelilerin yapılan tahlillerinde de uyuşturucu kullandıkları belirlendi. A.C. isimli şüpheliye uyuşturucu madde etkisi altında trafiğe çıkmak suçundan 7 bin 185 lira trafik cezası kesilerek ehliyetine 5 yıl el konuldu. Şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldı. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.