İncirliova’da Meclis Toplantısı Yapılamadı!

Hafta sonu İncirliova’da yapılan deve güreşi festivalinde Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a, Cumhur İttifakı ve partililere saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle toplantıya katılmayan meclis üyeleri oturumun açılmamasına neden oldu. Cumhur İttifakı..

İncirliova’da Meclis Toplantısı Yapılamadı!
Yayınlanma: Güncelleme: 245 views

Hafta sonu İncirliova’da yapılan deve güreşi festivalinde Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a, Cumhur İttifakı ve partililere saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle toplantıya katılmayan meclis üyeleri oturumun açılmamasına neden oldu.

Cumhur İttifakı meclis üyelerinin toplantıya katılmaması sebebiyle, mecliste çoğunluk sağlanamadığı için bugün yapılması gereken toplantı, yarına ertelendi. Cumhur İttifakı üyeleri yarında toplantıya katılmazsa, çoğunluk sağlanamayacağı için toplantı yine yapılamayacak. Bu sebeple Ocak ayında meclis toplantısı yapılamamış olacak.

Cumhur İttifakı Özür Bekliyor!

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri toplu bir açıklama yaparken, Başkan Kaya’nın Milletvekili Yavuz’dan ve Cumhur İttifakı’ndan özür dilemesini istediler.

Kaya; “Hata Yapmadık.”

Toplantının ertelenmesinin ardından açıklama yapan İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, “Cumhur İttifakı meclis üyeleri özür dilememi istemişler. Hata yapmışız, özür dilesin demişler. Biz bir hata yapmadık. Güreşe gelen herkesle tokalaştım. Kendilerine hoşgeldiniz dedim. MHP İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu açıkta kalmıştı. Ona da kendi yerimi verdim. Herkesin oturmasını sağladım. Saygısızlığım veya hata olsa özür dilerim.” dedi.

Konuşmasına devam eden Kaya, “Geleceklerini bana veya Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Güler’e bildirselerdi, kapıda karşılardık.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.