İncirliova’da Korona Önlemi!

İncirliova Belediyesi ve İncirliova Minibüsçüler Kooperatifi tarafından ortaklaşa koronavirüse karşı önlem amaçlı toplu taşıma araçlarına dezenfekte işlemi başlatıldı. İncirliova Belediyesi ve İncirliova Minibüsçüler Kooperatifi tarafından ortaklaşa koronavirüse karşı önlem amaçlı..

İncirliova’da Korona Önlemi!
Yayınlanma: Güncelleme: 289 views

İncirliova Belediyesi ve İncirliova Minibüsçüler Kooperatifi tarafından ortaklaşa koronavirüse karşı önlem amaçlı toplu taşıma araçlarına dezenfekte işlemi başlatıldı.

İncirliova Belediyesi ve İncirliova Minibüsçüler Kooperatifi tarafından ortaklaşa koronavirüse karşı önlem amaçlı kooperatife bağlı 50 araç ve yaklaşık 25 adet servis aracını dezenfekte işlemi başlatıldı.İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, vatandaşları duyarlı ve sağduyulu olmaya davet etti.

Kaya açıklamasında, “Ülkemizde de görülmeye başlayan Koranavirus tehlikesi nedeniyle ilçemiz dolmuşlarında dezenfekte çalışmaları minibüs kooperatifimizce yapılmaya başlanmıştır. İncirliova Belediyesi olarak bizde bu çalışmaları destekliyoruz, çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarımıza ayrı bir özen gösteriyoruz. Tüm dünyayı saran bu salgın karşısında vatandaşlarımızı duyarlı ve sağduyulu olmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İncirliova Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Rafet Cerit, “Amacımız vatandaşlarımızın bu virüse yakalanmadan önlem almak ve rutin işleyen yaşamlarına devam edebilmeleri. İncirliova Belediye Başkanımız Aytekin Kaya’nın da destekleri ile yaklaşık 75 adet dolmuş ve servis aracımızın dezenfekte işlemini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın, çocuklarımızın sağlığını önemsiyoruz. Herkesin üstüne düşen görevleri yerine getirmesi ve önlemlerini alması gerektiğini düsünüyoruz.” dedi. Aydın Denge Gazetesi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.