İncirliova’da Kiralar Ödenmeyecek!

Tüm Dünya’da etkisini gösteren koronavirüs salgınına verilen mücadeleler günden güne artıyor. İncirliova’da da bu konu için büyük çaba harcanırken, İncirliova Belediyesi’ne gelen genelge ile esnaflar sevindi. Yapılan açıklamada “Koronavirüs tedbirleri..

İncirliova’da Kiralar Ödenmeyecek!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Tüm Dünya’da etkisini gösteren koronavirüs salgınına verilen mücadeleler günden güne artıyor. İncirliova’da da bu konu için büyük çaba harcanırken, İncirliova Belediyesi’ne gelen genelge ile esnaflar sevindi. Yapılan açıklamada “Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgili genelgesi gereğince hamam, kahvehane, kıraathane, aile çay bahçesi ve berber işletmesi olan kiracılarımızın faaliyetleri durdurulduğu sürece kira alınmayacaktır.” dendi.

Yukarıda bahsi geçen işletmelerin kapanması sebebiyle zor günler geçiren esnaflar, kiralarını ödemeyecekleri için derin bir nefes aldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.