İncirliova’da 19 Mayıs Kutlaması

İncirliova’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yine coşkuyla kutlandı. İncirliova Başakşehir Koleji ve İncirliova Spor Lisesi’nin ortaklaşa hazırladığı program Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Okul öğretmen ve öğrencilerinin..

İncirliova’da 19 Mayıs Kutlaması
Yayınlanma: Güncelleme: 245 views

İncirliova’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yine coşkuyla kutlandı. İncirliova Başakşehir Koleji ve İncirliova Spor Lisesi’nin ortaklaşa hazırladığı program Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi. Okul öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları konuşmalar ve gösterilerle her 19 Mayıs günü gerçekleşen coşkulu kutlama İncirliova’da bu yılda devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı olması sebebiyle daha da özel çalışmaların hazırlandığı bugünde halk oyunları ve spor gösterileri ön plana çıktı. Törene katılım gösteren veliler ve İncirliova’lı vatandaşlar gösteri yapanları uzun süre alkışlayarak tebrik etti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.