İncirliova, Puanla Döndü

Aydın Amatör Süper Liginde mücadele eden futbol takımımız İncirliova Belediyespor, lider Yıldızspor deplasmanından puanla döndü. Adnan Menderes Stadı 1Nolu Sahada oynanan maçın ilk yarısı sessiz geçti. Yıldızspor ikinci yarıya hızlı..

İncirliova, Puanla Döndü
Yayınlanma: Güncelleme: 186 views

Aydın Amatör Süper Liginde mücadele eden futbol takımımız İncirliova Belediyespor, lider Yıldızspor deplasmanından puanla döndü. Adnan Menderes Stadı 1Nolu Sahada oynanan maçın ilk yarısı sessiz geçti.

Yıldızspor ikinci yarıya hızlı başladı ve maç başlangıcıyla birlikte golü bularak 1-0 öne geçti. 10 dakika sonra cevabı Kağan verdi. 55 dakikada beraberliği yakalayan İncirliova Belediyespor, 65. ve 75. dakikalardaki Yıldızspor ataklarına engel olamadı ve durum 3-1e geldi.

Pes etmeyen İncirliova Belediyespor takımında, 80. dakikada tekrar Kağan’ın golü geldi ve 3-2 oldu. Uzatma dakikalarına gelinirken, bu kez Yunus’la 3. golü bulan takımımız 3-3lük skorla 1 puanı almayı başardı.

Bu skorla İncirliova Belediyespor 28 puana yükselirken, averajla 4. sırada kaldı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.