İncirliova MHP’de, Tanrıkulu Dönemi

İncirliova MHP İlçe Başkanlığı’ndan kısa bir süre önce istifa eden Hüseyin Sağlam’ın yerine atanan isim belli oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih..

İncirliova MHP’de, Tanrıkulu Dönemi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova MHP İlçe Başkanlığı’ndan kısa bir süre önce istifa eden Hüseyin Sağlam’ın yerine atanan isim belli oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ın imzasıyla İncirliova MHP İlçe Başkanlığı’na Polat Tanrıkulu atandı. Yetki belgelerini MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan takdim etti.

MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan yaptığı açıklamada, ” MHP İncirliova İlçe Başkanlığına atana Polat Tanrikulu ile yönetim kurulu üyelerimize başarılar dileyerek yetki belgelerini teslim ettik. Aydınımıza, Söke’mize, İncirliova’mıza ve davamıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Göreve getirilen Polat Tanrıkulu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren dava arkadaşlarım,
İncirliovamızın değerli büyükleri, arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz
Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ın tensipleri, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ve İl Başkanımız Burak Pehlivan’ın taktirleriyle MHP İncirliova İlçe Başkanlığı’na atanmış bulunmaktayım. Aydın’ımıza, İncirliova’mıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.