İncirliova Belediyesi İşçi Maaşlarını Ödeyemedi

İncirliova Belediyesi ayın 15’inde ödemesi gereken işçi maaşlarını ödeyemediği öğrenildi. Belediye’nin borçlu olduğu kurum ve işletmelere de aynı şekilde ödeme yapamadığı bilgisi geldi. Ramazan ayı öncesinde çıkarttığı işçilerin son maaşları..

İncirliova Belediyesi İşçi Maaşlarını Ödeyemedi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediyesi ayın 15’inde ödemesi gereken işçi maaşlarını ödeyemediği öğrenildi. Belediye’nin borçlu olduğu kurum ve işletmelere de aynı şekilde ödeme yapamadığı bilgisi geldi. Ramazan ayı öncesinde çıkarttığı işçilerin son maaşları dahil olmak üzere, çalışanların maaşını ödeyemeyen İncirliova Belediyesi oldukça zor virajda. Bu ay ödenen maaşların sadece memur maaşları olduğu ve diğer çalışanların henüz maaş alamadıkları ödemelerin ise ne zaman yapılacağının belli olmadığı öğrenildi.

Kısa bir süre önce Belediye binasına geçmiş dönem yönetiminin yaptığı borçlar ve Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın devraldığı borcun belirtildiği bir branda asılmıştı. İşten çıkartılan bazı işçiler ise brandanın bilinçli asıldığını, maaşların yatırılmaması konusunda bir ön hazırlık olduğunu dile getiriyorlar.

“Başkan Kaya maaşları nasıl ödeyeceğini çözememiş!”

İşten çıkartılan bazı işçiler ise, “Büyükşehir yasasının geldiği dönemde tüm zorlukları çeken bir belediye yönetimi vardı. Bu zorluklar içerisinde bile maaşlar bir gün olsun geçikmemişti. Ayın 14’ü olduğunda gece saatlerinde dahi paramızı alabiliyorduk. Mevcut Belediye Başkanı Aytekin Kaya daha yolun başında işçilerin maaşını nasıl ödeyeceğini çözemedi. Bizleri işten çıkarttı, henüz son maaşlarımız ödenmedi. Biz alnımızın teriyle kazandığımızı istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.