İncirliova Belediyesi İşçi Alacak!

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanlığına seçilen İyi Partili Aytekin Kaya, göreve geldikten kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada belediyede istihdam edilen çok fazla işçi olduğu açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın..

İncirliova Belediyesi İşçi Alacak!
Yayınlanma: Güncelleme: 875 views

31 Mart Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkanlığına seçilen İyi Partili Aytekin Kaya, göreve geldikten kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada belediyede istihdam edilen çok fazla işçi olduğu açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından İncirliova Belediyesi’nden işçi çıkartılmış ve bir çok işsiz kalan kişilerle mahkemelik olmuştu.

Ramazan ayı öncesinde ise tek seferde yaklaşık 31 işçinin işine son veren Başkan Kaya ve ekibi, şimdi ise İncirliova Belediyesi’ne 55 işçinin alınacağını duyurdu. İlkokul mezunlarının işe alınacağı, KPSS mecburiyetinin olmadığı açıklaması yapılırken, İncirliova’lı vatandaşlar “Öyleyse neden diğer işçileri işten çıkartılar?” sorusunu sormaya başladı.

“Başkan Kaya, verdiği sözlerin aksi hareketlere başladı”

İşten çıkartılan işçilerden bazıları ise yaptıkları açıklamada, Başkan Kaya’nın işlerini yerine getirmeyen işçiler dışında kimsenin işsiz kalmayacağını belirttiği, ancak çalışan, hakkı ile parasını kazananlarında işten çıkartıldıklarını ifade ettiler. Eski bir işçi ise “Başkan Kaya verdiği sözlerin aksi hareketlere başladı bile. Yer satmayacaklardı, yer satmaya başladılar. Şimdi de çıkartılan işçiler dururken, yeni işçi arayışına girdiler.” açıklamasında bulundu.

“İşten Çıkartılanlar Tamamen Siyasi Hırs Yüzündendi!”

Bir diğer eski işçi ise yaptığı açıklamada “Küçük bir kentte yaşayan, herkesin birbirini tanıdığı bir yerde yaşıyoruz. Birbirini bu kadar tanıyan toplumun içine bu kadar hırs, bu kadar rekabet, bu kadar nefret girmemeli. Bizi tamamen işten siyasi hırs yüzünden çıkarttılar.” açıklamasında bulundu.

KPSS Şartı Yok

Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanda, en az ilkokul mezunu adaylar İncirliova Belediyesi’ne iş başvurusunda bulunabiliyorlar. Belediyenin ihtiyaç duyduğu birimler ise 6 şoför, 2 saha sorumlusu, 8 garson, 3 büro işçisi, 1 danışma, 1 bekçi ve 1 demirci olarak açıklandı.

Alımlarda KPSS şartı aranmazken, belediyeler ve belediye şirketlerine yapılan alımlarda adaylar kadrolu olarak istihdam edilecek.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.