İncirliova Bayrama Hazır

İncirliova Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mezarlıklar, mahalle araları ve Aydın – İzmir yolundaki orta refüj düzenlemeleri yapıldı. Otların kesildiği, ağaçların budandığı, ağaçların kireçlemelerinin yapıldığı gözlenirken, bayram..

İncirliova Bayrama Hazır
Yayınlanma: Güncelleme: 137 views

İncirliova Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mezarlıklar, mahalle araları ve Aydın – İzmir yolundaki orta refüj düzenlemeleri yapıldı. Otların kesildiği, ağaçların budandığı, ağaçların kireçlemelerinin yapıldığı gözlenirken, bayram hazırlıklarının tamamlandığı belirtildi.

Önceki senelerde de yapılan bayram önü temizlik işlemleri bu yılda İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla devam etti. Belediye Başkanı Kaya, “Vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmesi için elimizden gelenleri yaptık. Bunun dışında ise bayram boyunca belediyemizdeki görevli arkadaşlarımız 24 saat hizmet vermeye devam edecek.” dedi.

Park İncirliova Bayramda Açık

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya konuşmasında Park İncirliova’nın bayram süresincede açık olduğunu ve vatandaşları ağırlayacağını belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.