İncir Festivali’nde Görmediğimiz Sanatçılar Seçim İçin Geldi!

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne 3 gün gibi kısa bir süre kala, İncirliova’daki seçim ortamının diğer yerlerden çok daha farklı olduğunu farketmişsinizdir. Bu farklılık ve güzellikler tabiki her seçim..

İncir Festivali’nde Görmediğimiz Sanatçılar Seçim İçin Geldi!
Yayınlanma: Güncelleme: 311 views

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne 3 gün gibi kısa bir süre kala, İncirliova’daki seçim ortamının diğer yerlerden çok daha farklı olduğunu farketmişsinizdir. Bu farklılık ve güzellikler tabiki her seçim döneminde İncirliova’da yaşanıyor fakat bu dönem adaylar olayı farklı boyutlara getirdiler.

Hafta içerisinde mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Orhan Ölmez’i Cumhuriyet Mahallesi’nde sahneye çıkarttı. Aynı mahalleden dün gece Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya’nın imkanlarıyla Tolga Çandar geldi. Bugün yani seçim çalışmalarının son gününde DSP İncirliova Belediye Başkan Adayı Ayhan Yener ise Oğuz Yılmaz’ı İncirliova’ya getiriyor.

Uzun yıllardır İncirliova’nın simgelerinden olan İncir Festivali’nde böyle sanatçılar gelmezken, bir çok tasarrufa gidilirken, sadece seçim çalışmalarında sempati kazanmak, insanların gönüllerini kazanmak için harcanan sanatçı masrafları bir çok vatandaş tarafından yadırgandı. Reklam üzerine kurulu konserler ile İncirliova halkının aldanmayacağını söyleyen bazı vatandaşlar, kararlar çoktan verildi dedi.

İncirliova’lılar adına söylüyoruz; seçimi hangi parti veya aday kazanırsa kazansın. Bir sonraki İncir Festivali’nin organizasyonunu 3 aday ortaklaşa yapsın. Hem bu konuda ne kadar maharetli olduklarını gösterdiler, hemde İncirliova’nın bütçesi zarara uğramamış olur! Çünkü çok uzun zamandan bu yana renkli ve ünlü isimler İncirliova’ya uğramamıştı. İyi ki seçimler var…

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.