Hepsi Bir Arada Hem Spor, Hem Eğitim

İncirliova Belediyesi’nin açtığı yaz okuluna gelen çocuklar futbol, basketbol ve voleybol çalışmalarından önce kitap okuyorlar. Okuma alışkanlığını aşılamak için antremanlardan önce kitap okuyan çocuklar, ardından sporlarını yapıyorlar. 7 ile 14..

Hepsi Bir Arada Hem Spor, Hem Eğitim
Yayınlanma: Güncelleme: 201 views

İncirliova Belediyesi’nin açtığı yaz okuluna gelen çocuklar futbol, basketbol ve voleybol çalışmalarından önce kitap okuyorlar. Okuma alışkanlığını aşılamak için antremanlardan önce kitap okuyan çocuklar, ardından sporlarını yapıyorlar. 7 ile 14 yaş arasındaki tüm çocukların katılabildiği spor okulunda toplamda 120 çocuk bu yaz döneminde yaz okuluna katılım gösterdi.

Son antremana çocuklarla birlikte katılan İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, çocukların gelişimi, okuma alışkanlığı kazanmaları ve yaşamları boyunca kalıcı etkiler bırakmak için bu girişimde bulunduklarını belirtti. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için spor okullarını açtıklarını belirten Güler, her spor eğitiminden önce çocukların kitap okuduklarını söyledi. 23 Ağustos’a kadar devam edecek spor okullarının kayıtlarının devam ettiğini söyleyen Güler, merkezden ücretsiz olarak servislerinin olduğunu belirtti.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.