Hentbolda İncirliova Spor Lisesi Şampiyon

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Genç KadınErkek Hentbol İl Birinciliği müsabakaları yapılan final maçlarıyla tamamlandı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Okullar..

Hentbolda İncirliova Spor Lisesi Şampiyon
Yayınlanma: Güncelleme: 456 views

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Genç KadınErkek Hentbol İl Birinciliği müsabakaları yapılan final maçlarıyla tamamlandı. 
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Okullar Arası Genç Kadın Erkek Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 10 Aralık 2018 tarihinde başlayıp 16 Ocak 2019 tarihinde tamamlandı.
Genç Kadınlar Hentbol İl Birinciliği şampiyonasına katılan dört takım arasında namağlup olarak şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi birincilik kupasının sahibi oldu. Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2’nci, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3’üncü ve Nazilli Menderes Anadolu Lisesi 4’üncü oldu.
Genç Erkekler kategorisinde ter döken 8 okul takımı arasından şampiyonluğun sahibi Nazilli Lisesi oldu. Zorlu geçen fikstür sonunda kürsünün en üstünde yer almayı başaran Nazilli Lisesi şampiyonluk kupasını kaldırdı. Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2’nci, İncirliova Spor Lisesi 3’üncü ve Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi ise 4’üncü oldu.
Okullar Arası Genç Kadınlar Hentbol İl Birinciliğinde şampiyon olan İncirliova Spor Lisesi ile Genç Erkeklerde şampiyon olan Nazilli Lisesi Aydın’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. 

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.