Halk Eğitim Sergisine Yoğun İlgi

İncirliova Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslara katılan vatandaşlar, eğitim boyunca yaptıkları el emeklerini sergilediler. Yıl boyunca eğitim gören vatandaşlar yaptıkları el emekleri ile görenleri şaşırttılar. Sergiye İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü,..

Halk Eğitim Sergisine Yoğun İlgi
Yayınlanma: Güncelleme: 161 views

İncirliova Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslara katılan vatandaşlar, eğitim boyunca yaptıkları el emeklerini sergilediler. Yıl boyunca eğitim gören vatandaşlar yaptıkları el emekleri ile görenleri şaşırttılar. Sergiye İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, İncirliova Mal Müdürü Nihat Kılıç, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya ve yoğun bir vatandaş katılım gösterdi.

Serginin açılışunda konuşan İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, “Zamanında şartlar ve imkanlar el vermediği için eğitim ve öğretim göremeyen vatandaşlarımız için yapılmış olan kurslar kültürel ve ekonomik anlamda aile ve topluma fayda sağlamaktadır.

İncirliova Halk Eğitim Merkezi 1 yıl içerisinde toplamda 157 kurs açmayı başardı. Bunların bir bölümü mesleki, bir bölümü ise genel kurslar olarak İncirliova’nın gelişimine büyük katkı sağladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.