“Güvenli Trafik İçin Öncelik Yayaların”

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” Kampanyasına İncirliova’dan da tam destek geldi. Kampanyaya dikkat çekmek amacıyla İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Belediye Başkanı Gürşat Kale, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan..

“Güvenli Trafik İçin Öncelik Yayaların”
Yayınlanma: Güncelleme: 121 views

İçişleri Bakanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” Kampanyasına İncirliova’dan da tam destek geldi.

Kampanyaya dikkat çekmek amacıyla İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Belediye Başkanı Gürşat Kale, İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, Garnizon Komutanı Ahmet Kurt ile öğrenciler; İncirliova Türkan Saylan Caddesi üzerinde sürücülere çiçek ve çikolata ikram edip kampanyanın içeriğine ilişkin araç sürücülerine bilgi verdi. Kampanya sonrası kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Gürşat Kale, “Hayatımızda trafik çok önemli bir unsurdur. Tehlikesiz bir trafik için yayalara saygılı olmamız ve öncelik tanımamız gerekmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızda trafikte yaya önceliği bilincini oluşturmak maksadıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Tüm vatandaşlarımızın kampanyaya destek vermesini ve trafikte yayalara öncelik tanımalarını bekliyoruz” dedi.  IHA

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.