Göçer’e Karşı Çirkin Saldırılar!

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Göçer, muhtar adaylığını açıkladıktan sonra hazırlamış olduğu proje ve düşüncelerini içeren görselleri internette paylaşasından sonra, bazı rakip muhtar adaylarının sözlü saldırılarına uğramaya başladı. Kurtuluş Mahallesi..

Göçer’e Karşı Çirkin Saldırılar!
Yayınlanma: Güncelleme: 281 views

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Göçer, muhtar adaylığını açıkladıktan sonra hazırlamış olduğu proje ve düşüncelerini içeren görselleri internette paylaşasından sonra, bazı rakip muhtar adaylarının sözlü saldırılarına uğramaya başladı.

Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayı Göçer’in sosyal medyadaki proje ve çalışmalarını içeren tüm içeriklerin tamamen seçimde göz boyama olarak gören bazı rakip adaylar vatandaşa, Göçer’in insanları kandırdığını ve bu projeleri yapma potansiyeli olmadığını söyledikleri dillendiriliyor.

Haber kaynağımıza gelen bilgilere göre bu açıklamaları yapan bazı rakip Kurtuluş Mahallesi Muhtar Adayları’nın bu yolla Göçer’e güvenen seçmenlerinde oylarını almayı planladıkları konuşuluyor.

Göçer yaptığı açıklamada “Ben Kurtuluş Mahallesi’nde oy kullanabiliyorum. İş yerim yıllardır Kurtuluş Mahallesi’nde. Kapısından girmediğim ev, selam vermediğim hiçbir insan yoktur burada. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evimden kısa süre sonra taşınıp, yeni yaptırmış olduğumuz ve Kurtuluş’ta yer alan yeni evimizde yaşamımı sürdüreceğim. Yapmayı planladığım proje ve çalışmalar tamamen kurumlarla olan bağ ve maddi güce dayalıdır. Çok şükür bu alanlarda da oldukça iyi olduğumu bilmeyen yoktur. Bu gibi çirkin oyunları oynayarak oy toplamaya çalışan diğer adaylara biraz daha yaratıcı olmalarını tavsiye ederim.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.