Göçer’den Kurtuluş’a Büyük Hizmet

İncirliova Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, göreve geldiği günden bu yana mahalle güvenliği ve sağlığı açısından büyük çalışmalar yapmaya devam ediyor. Mahallede bulunan kullanılmayan, eski ve güvenliksiz evlerin yıkımının mücadelesini..

Göçer’den Kurtuluş’a Büyük Hizmet
Yayınlanma: Güncelleme: 328 views

İncirliova Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mustafa Göçer, göreve geldiği günden bu yana mahalle güvenliği ve sağlığı açısından büyük çalışmalar yapmaya devam ediyor. Mahallede bulunan kullanılmayan, eski ve güvenliksiz evlerin yıkımının mücadelesini veren Muhtar Göçer, ilk günden bu yana hiç bir destek almadan bu hizmeti vermeye devam ediyor.

Tüm yıkım izinlerinin muhtarlık tarafından sağlandığını belirten Göçer, mahallenin güvenliği, sağlığı ve temizliği açısından büyük hizmetler veriyoruz açıklamasında bulundu. Arsa sahiplerinin ve mahalle sakinlerinin yıllardır bu sorunlarla mücadele ettiğini ve bir türlü çözülemeyen sorunu, göreve geldiklerinden bu yana muhtarlık bünyesinde sağladıklarını belirten Göçer, “Kurtuluş Mahallesi olarak güvenliğimizin ve sağlığımızın bilincinde hareketler etmeye özen gösteriyoruz. Hiç bir yerden destek almadan tamamen kendi imkanlarımızla bu hizmetleri vermek ise bize ayrı bir onur veriyor.

Mahallemizdeki eski ve kullanılmayan ev ve binaları yıkarak, buralarda oluşan güvensiz ve sağlıksız ortamlardan kurtulmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Arsa sahiplerine bir yük oluşturmadan bu imkanı sağladıklarını belirten Muhtar Göçer, “İnsanlık için yapılan bu çalışmalarda ev sahipleri kesinlikle bir yükün altına girmeden bu işten kurtuluyorlar. Kullanılmayan ve güvenliksiz yapılardan kurtulmak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuda bizi geri çevirmeyen Kurtuluş Mahallesi sakinlerinden de Allah razı olsun.” dedi. Az sayıda kalan bu tarz evlerin kısa sürede tamamen biteceğinin mesajını veren Muhtar Göçer, tüm yıkım izinlerinin muhtarlık tarafından yapılacağını tekrarladı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.