Gezici Aydın’daki Son Anket Sonucunu Açıkladı

Gezici Araştırma son anketini açıkladı. Araştırmaya göre CHP’de olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı’na geçiyor. Gezici Araştırma, 8 büyükşehir için yeni bir araştırma daha yayımladı. Ege Bölgesi’nden Aydın ve Manisa’nın..

Gezici Aydın’daki Son Anket Sonucunu Açıkladı
Yayınlanma: Güncelleme: 225 views

Gezici Araştırma son anketini açıkladı. Araştırmaya göre CHP’de olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı’na geçiyor. Gezici Araştırma, 8 büyükşehir için yeni bir araştırma daha yayımladı. Ege Bölgesi’nden Aydın ve Manisa’nın da yer aldığı araştırmanın 23-24 Şubat tarihlerinde yapıldığı belirtildi.

OY FARKI ARTTI

Yapılan ankete göre Cumhur İttifakı’nın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, CHP’li Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yüzde 5,5 oy farkıyla önünde. Savaş yüzde 52,3, Çerçioğlu 46,8 oy oranında görülüyor.

26 – 27 Ocak’ta yapılan ankete göre Mustafa Savaş yüzde 52.2, Özlem Çerçioğlu da yüzde 47.8 bandında görülüyordu. Aydın Denge Gazetesi

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.