Erginer, Belediye Başkan Yardımcılığı’na Atandı!

İncirliova Belediyesi’nde 33 yıldır görev yapan Hülya Erginer, Belediye Başkanı Aykekin Kaya’nın talimatıyla, Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı. İncirliova Belediyesi’nde Emlak ve İstimlak Müdürü olarak görev yapan Erginer, bundan böyle Belediye..

Erginer, Belediye Başkan Yardımcılığı’na Atandı!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediyesi’nde 33 yıldır görev yapan Hülya Erginer, Belediye Başkanı Aykekin Kaya’nın talimatıyla, Belediye Başkan Yardımcılığı’na atandı. İncirliova Belediyesi’nde Emlak ve İstimlak Müdürü olarak görev yapan Erginer, bundan böyle Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenecek.

33 yıl önce İncirliova Belediyesi’nde göreve başlayan Erginer, sırasıyla şeflik ve müdürlük görevlerini yürüttü. 2017 yılında girdiği müdürlük sınavı sonucunda Emlak ve İstimlak birimine müdür olarak atanmıştı. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla da son olarak İncirliova Belediye Başkan Yardımcılığı’na atanmış oldu.

Başkan Yardımcılığı görevine başlayan Erginer’in, eski birimi olan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ise velaketen Selda Gedik getirildi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.