Efsane Muhtar Dirik, Mührü Teslim Etti

Kurtuluş Mahallesi’nde 38 yıl muhtarlık yapan Ünal Dirik, 31 Mart Yerel seçimlerinde genç Muhtar Adayı Mustafa Göçer’in arkasında kalarak “Efsaneler” arasında yerini aldı. Tam 38 yıl Kurtuluş Mahallesi’ne hizmet eden..

Efsane Muhtar Dirik, Mührü Teslim Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 596 views

Kurtuluş Mahallesi’nde 38 yıl muhtarlık yapan Ünal Dirik, 31 Mart Yerel seçimlerinde genç Muhtar Adayı Mustafa Göçer’in arkasında kalarak “Efsaneler” arasında yerini aldı. Tam 38 yıl Kurtuluş Mahallesi’ne hizmet eden Dirik, yeni Muhtar Mustafa Göçer’e mührü teslim etti.

Kurtuluş Mahallesi’nin yeni Muhtarı Mustafa Göçer yaptığı açıklamada “Verdiği hizmetlerden ötürü Ünal Amcama teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Yeni dönemle birlikte gençleşen yönetimimizle, bugünün gerekliliğinde yapılması gereken hizmetler için çabalayacağız. Mahallemize gerekli olan tü hizmetlerin gelmesi için gerek İncirliova Belediyesi, gerekse Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde çalışacağız. Kısa süre içerisinde planladığımız projelerin dışında, mahallenin eksiklerini belirleyip, hizmet için koşturacağız.

Efsane Muhtarımız Ünal Dirik Amcama tekrar tüm hizmetleri için mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum. 38 yıl Kurtuluş Mahallesi için, bizler için çalıştı Allah razı olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.