DSP’li Yener “Bu Kaya, Kaygan Kaya!”

DSP İncirliova Belediye Başkanı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ve Aydın DSP İl Başkanı Bülent Cünlü ile birlikte Öğretmen Evleri Kahvehanesi’ndeydi. Toplantıya katılan Atatürk Mahallesi sakinlerine projelerini anlatan Yener, yer..

DSP’li Yener “Bu Kaya, Kaygan Kaya!”
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

DSP İncirliova Belediye Başkanı Ayhan Yener, Meclis Üyesi Adayları ve Aydın DSP İl Başkanı Bülent Cünlü ile birlikte Öğretmen Evleri Kahvehanesi’ndeydi. Toplantıya katılan Atatürk Mahallesi sakinlerine projelerini anlatan Yener, yer yer mevcut yönetime yüklendi. İncirliova Belediye Başkanlığı için destek isteyen Yener, “Kazandığımızda İncirliova’yı hep birlikte yöneteceğiz.” sözü verdi.

Konuşmasını yapmak için mikrofon başına geçen Yener, “Değerli arkadaşlar hepinize İyi akşamlar diliyorum. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ni bitirdim. Ziraat Yüksek Mühendisi olarak hayata başladık. 1985-1999 yıllarında zirai ilaç bayiliği yaptım. 1999-2004 arası Acarlar Belediye Başkanlığı yaptım. Siyasette seçim tecrübesi yaşadık, geçen seçim hariç.

Değerli arkadaşlar, neden bu seçimlere girdik? İttifak ucubelerinin doğduğu dönemde, tabanda kabul görmeyen düşüncelere seçenek olmak için aday olduk. Kimsenin oyuna ipotek koyulmasın diye çıktık, aday olduk.

Atatürk Mahallesi’ni tanıt, bilirim. Evlendiğimde de bu mahallede kaldım. İlk oğlum burada doğdu. Uzunca süre buralardaydım, hemen hemen herkesi tanırım. Hepsi güzel, kaliteli insanlardır.

Ekip arkadaşlarım kendi dallarında başarılı, düzgün ve sorumlu insanlardır. Kimsenin burnu havada değildir, her biri önemli değerdir. Hiç birinin Belediye’yle doğrudan bağlantısı olmadan, özgür iradeleri ile sizlere hizmet edecekler.

Temel’in üzerine kaçak bir Kale, Kale’nin üzerine eğri bir Kule, hepsini alıp atacağız demiştik fakat Kule bizden önce davrandı. Ayrıldı arkadaşımız. Bu kez Kaya geldi ancak bu Kaya biraz kaygan Kaya güven olmuyor.

Değerli arkadaşlar, geçtiğimiz 5 yılda İncirliova Belediyesi, çevresinde mal varlıklarını sata sata yönetilen bir Belediye oldu. Acaba diğer Belediyelerde böyle mi? Nereye kadar satacaksınız? Satacak bir şey kalmayınca ne yapacaksınız? Sata sata yer bırakmayacaksın, Kale’ne kapanıp halkını unutacaksın. Sonra geleceksin oy isteyeceksin. Olur mu bu?

Belediye Başkanı olduğumuzda ekibimizle satmayacağız, sahip çıkacağız. Tüketen bir belediye olacağız. İncirliovamızdaki herkes kendimizin has evladı olacak. Birileri geldi bize dedi ki “bizi has evladın gör.” biz herkesi has evlat olarak görüyoruz zaten.

Burada bazı mahalle sakinlerimizin bir isteği oldu, Cem Evi yapılsın diye. Burada herkesin önünde söz veriyorum. Cem Evi projesinin arsası ve projesi hazır, yapacağız. Üniversiteyi tekrar buraya kazandırmak istiyoruz. Hastane Germencik’te var, burada neden yok diyoruz. Baraja seyir tepeleri yapılacak. Ve daha bir çok projeye sahibiz. Sizin desteklerinize ihtiyacımız var.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.