DSP’de Süpriz Adaylık Gelişmesi!

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için CHP’nin geleceği konuşulurken, bugün haber kaynaklarımıza gelen bilgiler sonucu, DSP İncirliova’da süpriz gelişmeler yaşandığı öğrenildi! Millet İttifakı’nda İyi Parti’nin aday çıkartacağı ağırlık kazanırken, konunun..

DSP’de Süpriz Adaylık Gelişmesi!
Yayınlanma: Güncelleme: 490 views

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için CHP’nin geleceği konuşulurken, bugün haber kaynaklarımıza gelen bilgiler sonucu, DSP İncirliova’da süpriz gelişmeler yaşandığı öğrenildi!

Millet İttifakı’nda İyi Parti’nin aday çıkartacağı ağırlık kazanırken, konunun netleşmemesi iki parti yöneticileri içinde sıkıntı haline geldi. Millet İttifakı’nda bu gelişmeler yaşanırken, gelen bilgilere göre DSP İncirliova yönetimi gün içerisinde genç bir iş adamı ile adaylık konusunda görüşmeye başladığı öğrenildi.

DSP’nin hangi iş adamıyla adaylık görüşmesi yaptığı merak konusu olurken, CHP’nin aday çıkartmaması durumunda DSP kanadının resmi organları tarafından adayın açıklanacağı söyleniyor. Haber kaynağımız, adaylık için adı geçen genç iş adamının Millet İttifakı’nı red ettiği, bunun yanında temiz siyaset isteyenlerin adayı olmak istediğini, İncirliova için kaliteli projelerinin olduğu ve uzun yıllar ilçeye hizmet edebileceğini söyledi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.