DSP İncirliova’da İki Aday Adayı

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için adaylar belirlenirken, iki gündür süren görüşmeler sonucu DSP İncirliova’da da adaylık konusunda adımlar atıldı. Son alınan bilgilere göre DSP Aydın İl Başkanlığı’na Belediye Başkan..

DSP İncirliova’da İki Aday Adayı
Yayınlanma: Güncelleme: 552 views

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için adaylar belirlenirken, iki gündür süren görüşmeler sonucu DSP İncirliova’da da adaylık konusunda adımlar atıldı. Son alınan bilgilere göre DSP Aydın İl Başkanlığı’na Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapıldı.

Geçen hafta gelen bilgilere göre DSP’nin Belediye Başkan Adaylığı için görüşmeler yaptığını ve kısa süre içerisinde bu isimlerin belli olacağını duyurmuştuk. Son edinilen bilgilere göre DSP İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu yapan isimler belli oldu. Daha önce İyi Parti ile adı geçen Acarlar Eski Belediye Başkanı Ayhan Yener ve Emlakçı Hakan Kara DSP’den İncirliova Belediye Başkan Adaylığı için başvurularını yaptılar.

DSP Aydın İl Başkanlığı’nın almış olduğu başvuruların kısa sürede netleştirilip, kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Şu anda İncirliova’da mevcut başkan Gürşat Kale, (Cumhur İttifakı – MHP Belediye Başkan Adayı) ve Bağımsız Aday Şerif Temel adaylığı kesinleşen isimler olarak biliniyor. Kısa süre içerisinde İyi Parti’nin ve DSP’nin adaylarını açıklaması bekleniyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.