Didim Çiftçisi’ne, Ä°kizdere Derman Olacak!

Ä°kizdere Barajı, Didim’deki çiftçilerin su sorununa çare olacak. Didim Ziraat Odası BaÅŸkanı Hilmi Yıldırım, yaptığı açıklamada Ä°kizdere Barajı’ndan su alımına baÅŸlandığını belirtti. Didim döneminde sulama iÅŸlemlerinde herhangi bir sorun yaÅŸanmayacağını..

Didim Çiftçisi’ne, Ä°kizdere Derman Olacak!
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

Ä°kizdere Barajı, Didim’deki çiftçilerin su sorununa çare olacak. Didim Ziraat Odası BaÅŸkanı Hilmi Yıldırım, yaptığı açıklamada Ä°kizdere Barajı’ndan su alımına baÅŸlandığını belirtti. Didim döneminde sulama iÅŸlemlerinde herhangi bir sorun yaÅŸanmayacağını belirten Yıldırım, su probleminin tamamen çözüldüğünü belirtti.

Ä°ncirliova’ya yapılan barajın ardından bir çok ilçedeki su problemine çare olan Ä°kizdere, bu kez Didimli çiftçilere derman olacak. Didim Ziraat Odası BaÅŸkanı Hilmi Yıldırım yaptığı açıklamada “Ä°kizdere barajından su çıkışı yapıldı. Koçarlı, Söke ve Didim pamuk arazilerine su ulaşımı saÄŸlandı. Geçen günlerde açılan kapaklar sonucunda çiftçimiz ihtiyaç duyduÄŸu suya ulaÅŸtı.”dedi.

ResimLink - Resim Yükle

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.