Cumhuriyet’e AÅŸkın Ergezen Talip

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri yaklaşırken, mahalle muhtarlıkları için adaylar günden güne artıyor. Merkez’in en büyük mahallesi olan Cumhuriyet’te AÅŸkın Ergezen’de Muhtar Adayı olduÄŸunu açıkladı. Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı AÅŸkın..

Cumhuriyet’e AÅŸkın Ergezen Talip
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri yaklaşırken, mahalle muhtarlıkları için adaylar günden güne artıyor. Merkez’in en büyük mahallesi olan Cumhuriyet’te AÅŸkın Ergezen’de Muhtar Adayı olduÄŸunu açıkladı.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı AÅŸkın Ergezen yapmış olduÄŸu açıklamada “Cumhuriyet Mahallesi’ne daha iyi hizmet için adayım. Ä°htiyaç sahiplerine ulaÅŸmak için, büyük kıyafet dolabı oluÅŸturabilmek için adayım. Sokak hayvanlarına belirli yerlerde yemek ve su kapları koymak için, muhtarlık kütüphanesi yapabilmek için, hoÅŸgörü ile karşılanmanız için ve en önemlisi sizin eliniz, kulağınız olmak için adayım. Muhtar olduÄŸumda mühür parası da alınmayacak. Ben ve ekibim, Allah’ın izniyle bu hizmetleri vermeye hazır. Tüm bunlar için söz veriyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.