Cumhur İttifakı Meydanlara İndi!

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için çalışmalara başlayan Cumhur İttifakı, esnaf ziyaretlerine başladı. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un da katıldığı esnaf ziyaretlerinde, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları birlikte..

Cumhur İttifakı Meydanlara İndi!
Yayınlanma: Güncelleme: 116 views

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için çalışmalara başlayan Cumhur İttifakı, esnaf ziyaretlerine başladı. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un da katıldığı esnaf ziyaretlerinde, AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları birlikte ilk gezisini yapmış oldu.

Cumhur İttifakı sebebi ile AK Parti ve MHP’nin ortak adayı olan mevcut başkan Kale, iki partinin yetkilileri ile birlikte esnafı ziyaret etti. Oldukça kalabalık bir ekipler, tura çıkan Cumhur İttifakı’na ilgi oldukça yoğundu. AK Parti Aydın Milletvekili ile birlikte Başkan Adayı Gürşat Kale, esnafın ve vatandaşın sorunlarını dinledi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale yaptığı açıklamada ” AK Parti Aydın Milletvekili Sayın Metin Yavuz, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP Kadin Kolları Başkanı Nursevin Ertunç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Kale’nin katılımlarıyla esnaflarımızı ziyaret ettik. Halkımızın gösterdiği ilgi ve samimiyetten dolayı kendilerine teşekkür ederim. ” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.