Çocuk Oyunları Şenliği Yapıldı

Ä°ncirliova’da ilkokul öğrencilerinin kendi hazırladıkları materyallerle yapılan oyun ÅŸenliÄŸi Atatürk Anıtı’nda gerçekleÅŸti. Ä°ncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleÅŸen etkinlikte öğrenciler doyasıya eÄŸlendiler…

Çocuk Oyunları Şenliği Yapıldı
Yayınlanma: Güncelleme: 197 views

Ä°ncirliova’da ilkokul öğrencilerinin kendi hazırladıkları materyallerle yapılan oyun ÅŸenliÄŸi Atatürk Anıtı’nda gerçekleÅŸti. Ä°ncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleÅŸen etkinlikte öğrenciler doyasıya eÄŸlendiler.

Öğrenciler birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken, büyüklerde tüm oyunları dikkatle takip ettiler. Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkanı Aytekin Kaya, ” Ä°ncirliova Çocuk Oyunları ÅženliÄŸine katılım saÄŸladık. GeleceÄŸimizin teminatı olan çocuklarımız için onların daha temiz bir Ä°ncirliova’da yetiÅŸmeleri için tüm gücümüzle çalışacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.