CHP Milletvekili Bülbül, İncirliova’da

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya destek olmak amacıyla İncirliova’yı ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşen ve destek isteyen CHP’li Bülbül, Büyükşehir’de Çerçioğlu, İncirliova’da Aytekin Kaya..

CHP Milletvekili Bülbül, İncirliova’da
Yayınlanma: Güncelleme: 180 views

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’ya destek olmak amacıyla İncirliova’yı ziyaret etti. Vatandaşlarla görüşen ve destek isteyen CHP’li Bülbül, Büyükşehir’de Çerçioğlu, İncirliova’da Aytekin Kaya dedi.

İncirliova’daki ziyareti esnasında Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İncirliova İlçe Başkanı Hasbi Akman ve İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak eşlik etti.

Bülbül yaptığı açıklamada “İncirliova’nın, Aydın’ın, Türkiye’nin yeni bir yönetime ihtiyacı olduğu kesin bir hale geldi. Buna İncirliova ile başlayıp, tüm Türkiye’de görmeyi istiyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.