Çerçioğlu, Yapılan Son Ankette Önde!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu son yapılan ankette de önde çıktı. Avrasya Araştırma son yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. Buna göre Özlem Çerçioğlu, bu..

Çerçioğlu, Yapılan Son Ankette Önde!
Yayınlanma: Güncelleme: 571 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Aydın Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu son yapılan ankette de önde çıktı. Avrasya Araştırma son yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. Buna göre Özlem Çerçioğlu, bu ankette de birinci çıktı.

Belediye Başkan Adayları içerisinde geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de adaylığı en erken açıklanan aday olan Çerçioğlu, anketlerde birinciliği korumaya devam ediyor. Avrasya Araştırmanın yaptığı ankette halka “İki İttifak Adaylı Seçim Durumunda Kime Oy Verirsiniz?” sorusu soruldu. Ankte katılan vatandaşların %54’ü Özlem Çerçioğlu derken, MHP’nin oylarınında eklenmesine rağmen Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş %36’da kaldı.

Avrasya Araştırmanın yaptığı açıklamada Aydın’da %10 oranında kararsız seçmen bulunuyor.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.