Çerçioğlu ve Kaya’dan Esnaf Ziyareti

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve İyi Parti..

Çerçioğlu ve Kaya’dan Esnaf Ziyareti
Yayınlanma: Güncelleme: 155 views

Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ve İyi Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, İncirliova’da esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Oldukça kalabalık heyetle birlikte İncirliova’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Millet İttifakı’nın adayları vatandaşların sorunlarını dinlediler.

İncirliova’lı vatandaşlarında ilgi gösterdiği esnaf ziyaretlerine katılan herkese teşekkür eden Çerçioğlu, “Aytekin kardeşim ve bana desteğinizle birlikte daha iyi günlere yürüyeceğiz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.