Çerçioğlu Kent Meydanı’nda zaferi kutluyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay ile birlikte kutlamalara katıldı. Çerçioğlu ve Atay, vatandaşlara karanfiller atarken, birlikte..

Çerçioğlu Kent Meydanı’nda zaferi kutluyor
Yayınlanma: Güncelleme: 131 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Özlem Çerçioğlu, Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay ile birlikte kutlamalara katıldı. Çerçioğlu ve Atay, vatandaşlara karanfiller atarken, birlikte beyaz güvercin uçurdu.

CHP’nin büyükşehir ve Efeler’deki zaferi havai fişekle kutlanırken, yüzlerce vatandaş Türk bayrakları ile kutlamaya katıldı. Seçimi kazanmanın mutluluğunu yaşayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaptığı konuşmada Aydınlılar’a teşekkür etti. Çerçioğlu, “Yine herkesi kucaklayacağım. Verdiğiniz destekten dolayı minnet duygularımı ifade ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.