Çerçioğlu, İncirliova’yı Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, İncirliova’yı ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile gerçekleştirilen kadınlara özel toplantıya gelen Çerçioğlu’na kadınlardan yoğun..

Çerçioğlu, İncirliova’yı Ziyaret Etti
Yayınlanma: Güncelleme: 82 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, İncirliova’yı ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebi ile gerçekleştirilen kadınlara özel toplantıya gelen Çerçioğlu’na kadınlardan yoğun ilgi vardı. Özlem Çerçioğlu’nun ziyareti esnasında CHP Aydın CHP Milletvekili Bülent Tezcan’da eşlik etti.

Özlem Çerçioğlu yaptığı ziyarette Millet İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Aytekin Kaya ile birlikte yaptığı toplantı destek istedi. Kaya ile birlikte kazanılacak bir seçim sonucunda İncirliova’nın kazanımlarının oldukça fazla olacağını söyleyen Çerçioğlu, “Siz desteğinizi verin, gerisini biz yapacağız.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.