ÇerçioÄŸlu Ä°ncirliova’ya Geliyor

Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı ve Millet Ä°ttifakı Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Özlem ÇerçioÄŸlu bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ä°ncirliova’ya geliyor. Ä°ncirliova’da bayanlarla bir araya gelen ÇerçioÄŸlu, kadınların..

ÇerçioÄŸlu Ä°ncirliova’ya Geliyor
Yayınlanma: Güncelleme: 291 views

Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı ve Millet Ä°ttifakı Aydın BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan Adayı Özlem ÇerçioÄŸlu bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Ä°ncirliova’ya geliyor. Ä°ncirliova’da bayanlarla bir araya gelen ÇerçioÄŸlu, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutlayacak ve Millet Ä°ttifakı için destek isteyecek.

Toplantının hamamın üstündeki Hayal Düğün Salonunda saat: 16.00’da yapılacağı öğrenildi. Millet Ä°ttifakı Ä°ncirliova Belediye BaÅŸkan Adayı Aytekin Kaya “Tüm bayanlar katılım gösterebilirler.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

YORUMLAR (1)

  1. Hayır özlem başkan bu seçimde ne oldu da heryere gider oldunuz. Önceden kazanacağınız belliydi 3-5 yere gider formaliteden miting yapardınız. Şimdi pabuç pahalı tabi topuklarınız tutuştu.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.