Çerçioğlu Hakkında Yakalama Kararı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yakalama kararı verildi. İhaleye fesat karıştırma, evrakta sahtecilik gibi suçlarla yargılandığı duruşmaya sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmayan Çerçioğlu’nun mazeretini kabul etmeyen mahkeme heyeti,..

Çerçioğlu Hakkında Yakalama Kararı
Yayınlanma: Güncelleme: 358 views

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında yakalama kararı verildi. İhaleye fesat karıştırma, evrakta sahtecilik gibi suçlarla yargılandığı duruşmaya sağlık sorunlarını gerekçe göstererek katılmayan Çerçioğlu’nun mazeretini kabul etmeyen mahkeme heyeti, yakalama kararı verdi. 17 sanığın yargılandığı duruşmada aralarında FETÖ sanığı Erkan Karaaslan ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’da bulunuyor.

Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada bazı tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları hazır bulunurken, hakkında FETÖ soruşturması yürütülen Karaaslan ilk kez mahkemede yerini aldı.

Duruşma savcısı Özlem Çerçioğlu’nun tüm mahkemeler için sağlık sorunu mazereti sunduğu ve bu sebeple mahkemeye gelmekten kaçtığını, bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesini istedi.

FETÖ sanığı olan Erkan Karaaslan ise sağlık sorunları sebebiyle ifadesini bir sonraki mahkemede vermek istediğini belirtirken, “Bakanlar ve 14 Mart’ta beni cezaevinde ziyaret eden Serhan Seyhan tarafından yoğun baskı altındayım. Ekrem İmamoğlu ve Özlem Çerçioğlu’nu satmam isteniyor.” ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.