Celbek Yönetimini Belirledi

AK Parti İlçe Başkanlığı görevine, parti Genel Merkezi tarafından asaleten atanan Hüseyin Celbek, yeni yönetimi ile bir araya geldi. Parti binasında yönetimi ile yaptığı ilk toplantıda Celbek, görev dağılımı gerçekleştirdi.Görev..

Celbek Yönetimini Belirledi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

AK Parti İlçe Başkanlığı görevine, parti Genel Merkezi tarafından asaleten atanan Hüseyin Celbek, yeni yönetimi ile bir araya geldi. Parti binasında yönetimi ile yaptığı ilk toplantıda Celbek, görev dağılımı gerçekleştirdi.
Görev dağılımı sonucunda Metin Korucu Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı, Memduh Üye Teşkilat Başkanı, Hüseyin Çaçamer Seçim İşleri Başkanı, Nefise Akyıl Tanıtım ve Medya Başkanı, Hatice Budak Sosyal Politikalar Başkanı, Nesim Aydın Yerel Yönetimler Başkanı, Nazım Ertuğ Ekonomi İşleri Başkanı, Mehmet Yüzbaşıoğlu Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Işıl Çepel İlçe Sekreteri oldu. AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Celbek, yönetimde yaptıkları görev dağılımının İncirliova’ya ve partisine hayırlı olmasını diledi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.