Celbek ve Alak Gerginliği Yaşandı!

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, sosyal medya hesabından Koçarlı Belediye Başkanı AK Partili Nedim Kaplan’ın halk ekmek ve aşevi projeleri haberini paylaştı. Paylaşımında, “Komşu ilçemiz Koçarlı’yı tebrik ediyorum. Her gün bir..

Celbek ve Alak Gerginliği Yaşandı!
Yayınlanma: Güncelleme: 827 views

AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, sosyal medya hesabından Koçarlı Belediye Başkanı AK Partili Nedim Kaplan’ın halk ekmek ve aşevi projeleri haberini paylaştı. Paylaşımında, “Komşu ilçemiz Koçarlı’yı tebrik ediyorum. Her gün bir proje, her gün yeni bir hizmet paylaşılıyor sosyal medyada. AK Parti farkı, yöneticilik farkı olsa gerek” ifadelerini kullanan Celbek, İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti’li Aytekin Kaya’yı da şov yapmakla, proje üretmemekle eleştirdi. Eleştirisini, “İncirliova’da maalesef ağaç budadık, parke taşı tamir ettik. Yazık güzelim İncirliova’mıza. Şov yap ama içi boş şov değil. İcraat nerede, hani proje? ‘Şunu yaptım, ilçeye kazandırdım’ de ama yok diyemezler. Sevgi Yolu’nun ağaçlarını budadık, yeter İncirliova’ya” sözleri ile dile getiren Celbek’e, İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak cevap verdi. Celbek’in açıklamasını görsel olarak sosyal medya hesabından paylaşan Alak, hükümetin Koçarlı’ya sunduğu desteğin onda birisini İncirliova’ya vermediğini iddia etti. İki ilçe arasında ayrımcılık yapıldığını savunan Alak, “AK Parti İncirliova İlçe Başkanı kardeşimizin AK Parti Koçarlı Belediye Başkanı’nı partizanlık yaparak övmek isterken kendi yaşadığı memleketinde İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya’yı ve ödediği borç yükünü görmezden gelmektedir. Hükümetin Koçarlı’ya verdiği desteğin 10’da 1’ini İncirliova ilçemize vermeyen mevcut iktidara en güzel cevabı aslında kendi ilçe başkanı vermiş. Aynı desteği öncelik olarak İncirliova ilçemize göstermeli diye düşünüyorum. Yapılan açıklamalar talihsiz ve gereksiz olmuştur” değerlendirmesinde bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.