Celbek, Bakan Selçuk’la Görüştü!

Adalet ve Kalkınma Partisi İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Aydın’a gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’la görüştü. İncirliova için planlanan SGK İlçe Müdürlüğü binası ve 25..

Celbek, Bakan Selçuk’la Görüştü!
Yayınlanma: Güncelleme: 255 views

Adalet ve Kalkınma Partisi İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, Aydın’a gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’la görüştü. İncirliova için planlanan SGK İlçe Müdürlüğü binası ve 25 yataklı hastane projesinin bir an önce hayata geçmesi gerektiğini talep etti. Bakan Selçuk, projenin gerçekleşmesi için gerekeni yapacaklarını belirtti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, “İncirliova halkına hizmet için görevimizin başındayız. İncirliova’da taş üstüne taş koyacak herkesin yanındayız. Hastane konusunda da Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’la görüşmemiz oldu. Kısa sürede gerekeni yapacaklarını belirtti.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.