Belediye’den Mezarlık Ziyareti Hizmeti

İncirliova Belediyesi aldığı kararla yarın gün boyunca 4 mahalleden mezarlık ziyaretleri için ücretsiz olarak araç kaldıracak. Yapılan açıklamada saat 15’den itibaren vatandaşların araçlarla birlikte mezarlıklara ücretsiz olarak götürüleceğini ve ziyaretlerini..

Belediye’den Mezarlık Ziyareti Hizmeti
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediyesi aldığı kararla yarın gün boyunca 4 mahalleden mezarlık ziyaretleri için ücretsiz olarak araç kaldıracak. Yapılan açıklamada saat 15’den itibaren vatandaşların araçlarla birlikte mezarlıklara ücretsiz olarak götürüleceğini ve ziyaretlerini gerçekleştirebilecekleri yazıldı.

İncirliova Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kurtuluş, İstiklal, Atatürk ve Hürriyet mahallelerinden araçlar kaldırılacaktır dendi.

Hürriyet’te Bedirler Cami

Kurtuluş’ta İstasyon Cami

Atatürk Mahallesi’nde Yeni Cami

İstiklal Mahallesi’nde Çarşı Cami önünden araçlar kaldırılacak. Buradan ücretsiz oalrak mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirebilecek olan vatandaşlar aynı araçlarla geri getirilecek.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.