Başkan Kaya’nın Makamına Haciz Geldi!

İncirliova Belediyesi’nin geçmiş döneminden kalan borçları nedeniyle icra memurları Başkan Kaya’nın makamına haciz için geldi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın karşıladığı icra memurları, eşyaların kayıt işlemlerini gerçekleştirdi. Başkan Kaya ise..

Başkan Kaya’nın Makamına Haciz Geldi!
Yayınlanma: Güncelleme: 464 views

İncirliova Belediyesi’nin geçmiş döneminden kalan borçları nedeniyle icra memurları Başkan Kaya’nın makamına haciz için geldi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın karşıladığı icra memurları, eşyaların kayıt işlemlerini gerçekleştirdi. Başkan Kaya ise işlemler esnasında, memurların istedikleri eşyayı alabileceklerini belirtti.

Kısa sürede işlemlerini tamamlayan memurlar, belediyeden ayrıldı. Konu hakkında açıklama yapan Başkan Kaya, “Makamı boşaltıp gittiler. Bugüne kadar 96 işçinin 400 bin lira parasını ödedim. Ödenmesi gereken 14 bin lira ise faizle 44 bin liraya yükselmiş. Biz bu yapılanların hesabını soracağız.” dedi.

“Hiç bir yeri satmayacağım”

Başkan Kaya açıklamasına, “Biz makam için gelmedik. Acarlar’da ikinci bir yerimiz var oraya gideriz. Bizi itibarsızlaştırmak için yapılan bir çalışma. Bu avukata geldiğimden bu yana 600 bin lira para ödedim. Benden önce 20 trilyonluk yer satılmış. Ben tasarruf edip 10 trilyon borç ödedim. Belediye meydanına ödediğimiz tüm borçları kalem kalem yazacağım. Hiç bir yeri satmayacağım.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.