Başkan Kaya, Ziyaretlerine Başladı

İncirliova Belediye Başkanı olarak seçilen Aytekin Kaya, mazbata alamaması sebebiyle göreve henüz başlayamasa da, İncirliova’lıları ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Cumartesi mesaisi yapan Başkan Kaya, hastane ziyaretinin ardından, Erbeyli Mahallesi’ndeki cemiyete..

Başkan Kaya, Ziyaretlerine Başladı
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediye Başkanı olarak seçilen Aytekin Kaya, mazbata alamaması sebebiyle göreve henüz başlayamasa da, İncirliova’lıları ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Cumartesi mesaisi yapan Başkan Kaya, hastane ziyaretinin ardından, Erbeyli Mahallesi’ndeki cemiyete katıldı. İncirliova’nın İyi Parti’den seçilen yeni Meclis Üyeleri’nin de katılım gösterdiği cemiyet ziyaretinde Kaya, gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Önümüzdeki hafta içerisinde mazbatasını alacağı tahmin edilen Kaya’nın, İncirliova’lı vatandaşlara teşekkür ziyaretleri ve cemiyetlere katılımlarını sürdürdüğü gözlemlendi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.