Başkan Kaya, Köylü Pazarını Gezdi

İncirliova Belediyesi’nin aldığı kararla Köylü Pazarı yıllar önce kurulan mahallesine geri döndü. Uzun süredir İstasyon üstünde kurulan Köylü Pazarı, bu haftadan itibaren eski yeri olan Fevzipaşa Caddesi’nde kurulmaya başlandı. Oradaki..

Başkan Kaya, Köylü Pazarını Gezdi
Son Güncelleme: Whatsapp
ResimLink - Resim Yükle>

İncirliova Belediyesi’nin aldığı kararla Köylü Pazarı yıllar önce kurulan mahallesine geri döndü. Uzun süredir İstasyon üstünde kurulan Köylü Pazarı, bu haftadan itibaren eski yeri olan Fevzipaşa Caddesi’nde kurulmaya başlandı. Oradaki esnafında yüzünü güldüren bu kararın ardından, ilk kez kurulan Köylü pazarını ziyaret eden İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, köylülere hayırlı olsun dileklerini iletirken, mevcut esnaflarında düşüncelerini dinledi.

Herkesin memnun olduğu gözlenirken, esnaflar Başkan Kaya’ya bu karar için teşekkür etti. Demirciler Sokağı olarakta bilinen Fevzipaşa Caddesi’nde kurulan yeni köylü pazarı ilk günden müşterileri ağırlarken, bir çok köylü vatandaş ürünlerini erken saatte bitirmenin mutluluğunu yaşadı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.