Başkan Kaya, İspanya’da!

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova’yı ve deve ürünlerinin tanıtımı amacıyla İspanya’ya gitti. İspanya Tarım Gıda ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü (IRTA)’nin gerçekleştirdiği ve İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Hırvatistan gibi Avrupa Birliği..

Başkan Kaya, İspanya’da!
Yayınlanma: Güncelleme: 441 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, İncirliova’yı ve deve ürünlerinin tanıtımı amacıyla İspanya’ya gitti. İspanya Tarım Gıda ve Teknoloji Araştırma Enstitüsü (IRTA)’nin gerçekleştirdiği ve İspanya, Almanya, Fransa, İtalya, Hırvatistan gibi Avrupa Birliği ülkeleri ile Cezayir, Fas ve Türkiye’den araştırıcılar ortaklaşa Deve Sütü Projesi’ni hazırladı. Akdeniz havzasında deve sütü üretimi, işlenmesi ve tüketiminin arttırılmasının amaçlandığı proje kapsamında İspanya’nın Girona şehrinde 21-26 Temmuz günleri arasında toplantı düzenlenecek. Dünya’nın dört bir tarafından bilim insanlarının ilgi göstereceği toplantıya İncirliova Belediye ve Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu Başkanı Aytekin Kaya da davetli olarak katıldı. Türkiye’de deve üretimi yapan tek çiftliğin sahibi olan Kaya, uluslararası toplantıda deve ile ilgili bilgilerini paylaşacak, Ayrıca Kaya, İncirliova’nın adını da tüm dünyaya duyuracak.

İspanya’ya giden Başkan Kaya, toplantı öncesinde ise Barselona kentini ziyaret ederek burada bazı tanıdıklarıyla buluştu. Dünyaca ünlü futbol kulüplerinin başında gelen Barselona takımının stadyumunu da ziyaret eden Başkan Kaya, buradan hatıra fotoğrafı çekerek sosyal medyada paylaştı.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.