Başkan Kaya, İftarı Köprüovası’nda Yaptı

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve meclis üyeleri iftarını Köprüovası Mahallesi’nde yaptı. MHP’li Meclis Üyesi Hüdai Gönülaçar’ın düzenlediği iftara katılan belediye yöneticileri, Köprüovası sakinleriyle birlikte oruçlarını açarken, Başkan Kaya, Gönülaçar’a..

Başkan Kaya, İftarı Köprüovası’nda Yaptı
Yayınlanma: Güncelleme: 204 views

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve meclis üyeleri iftarını Köprüovası Mahallesi’nde yaptı. MHP’li Meclis Üyesi Hüdai Gönülaçar’ın düzenlediği iftara katılan belediye yöneticileri, Köprüovası sakinleriyle birlikte oruçlarını açarken, Başkan Kaya, Gönülaçar’a gerçekleştirdiği etkinlik için teşekkür etti.

İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Kaykı’nın da katıldığı iftar programında İncirliova’nın yerel yöneticilerinin büyük bir bölümü katılım gösterirken, Başkan Kaya “Meclis üyemiz Gönülaçar’ın düzenlediği iftar programına katıldık. Kendisine teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.