Başkan Kale, Tüm Cemiyetlere Yetişiyor

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, seçildiği ilk günden bu yana yaptığı cemiyet ziyaretlerine kesintisiz devam ediyor. İlk göreve geldiği gün sözlediği “Çağırılan her..

Başkan Kale, Tüm Cemiyetlere Yetişiyor
Yayınlanma: Güncelleme: 133 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, seçildiği ilk günden bu yana yaptığı cemiyet ziyaretlerine kesintisiz devam ediyor. İlk göreve geldiği gün sözlediği “Çağırılan her yere giderim.” sözünün arkasında duran Başkan Kale, bu Pazar’da boş durmadı. Tüm cemiyetlere katılım gösteren Başkan Kale, üstüne Acarlar’daki Pazar’ı ziyaret etti.

Tüm cemiyetlerde yoğun ilgi gören Kale, seçim için değil, her zaman olduğu gibi cemiyetlere davet edildiği için katıldığını belirtirken, “Göreve geldiğimizden bu yana yapmaya çalıştığımız bir etkinlik. Bunu süreklilik haline getirdiğimiz ve halkın içerisinde olabildiğimiz için mutluyum.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.