Başkan Kale, Provokatörler İçin Ağır Konuştu!

31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Meclis Üye Adayları, Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle Erbeyli Mahallesi’ni ziyaret..

Başkan Kale, Provokatörler İçin Ağır Konuştu!
Yayınlanma: Güncelleme: 563 views

31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına devam eden İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Meclis Üye Adayları, Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle Erbeyli Mahallesi’ni ziyaret etti. Coşku ve kalabalıkla karşılanan Başkan Kale ve ekibi, burada projelerini ve yarım kalan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Seçim çalışmaları başladığı günden bu yana hiç bir mahalle ziyaretlerinde diğer partililer ve yöneticileri hakkında herhangi bir açıklama yapmayan Başkan Kale, Erbeyli ziyareti sonrası seçim koordinasyon merkezi önündeki binlerce kalabalığa seslendi.

Başkan Kale yaptığı konuşmada “Cumhur İttifakı her gün kar topu gibi İncirliova’da büyüyor. Büyüdükçe bazı arkadaşlar rahatsız oluyor. Terbiye sınırlarını zorluyorlar, biz hiç bir zaman terbiyesizlik yapmayacağız. Biz sabırla, nezaketle, hiç kimseye takılmadan doğru yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Terbiyesizliklerini kendilerine iade ediyoruz. Biz terbiyesizlerle, aynı duruma düşmeyeceğiz. Yalancılarla, iftiracılarla bu hayat sürdürülemez. Bizi doğru yoldan hiç kimse ayıramayacak. Biz yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.

Değerli dava arkadaşlarım inşallah Cumhur İttifakı’nın İncirliova ve Aydın’da iktidarı yakındır. 31 Mart’ta bunların hepsini yaşayacağız. Zafer inananların olacaktır!

Bugün Erbeyli ziyaretimizin gidişi ve dönüşünde, bütün arkadaşlarımın gösterdiği özen ve disiplin için teşekkür ediyorum. Biz İncirliova’mıza mahalli seçimler esnasında bu güzel karnaval havasını inşallah 31 Mart gününe kadar sürdüreceğiz. 31 Mart akşamı da sandıklardan bunun güzel sonuçlarını alacağız. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.