Başkan Kale, Osmanbükü’ndeydi

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlık ve MHP Aydın..

Başkan Kale, Osmanbükü’ndeydi
Yayınlanma: Güncelleme: 291 views

İncirliova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Gürşat Kale, Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlık ve MHP Aydın İl Başkanı Seval Bay’ın katılımlarıyla Osmanbükü Mahallesi’ni ziyaret etti.

Yoğun kalabalığın yaşandığı ve seçim çalışmaları başladığından bu yana en kalabalık araç konvoyu yapan taraf olarak dikkat çeken Kale ve ekibi yine görsel şov izletti.

Bugüne kadar ki görev süresinde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Kale, yeni görev süresi içinde yapmak istediği projeleri halkla paylaştı ve destek istedi. Kale konuşmasında “Cumhur İttifakı ile sizlere gönül belediyeciliğini ve hizmet belediyeciliğini daha iyi yaşatmak istiyoruz. Büyükşehir ve Hükümet destekli yapılacak çalışmaları sizlere sunmak istiyoruz.” dedi.

ResimLink - Resim Yükle

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.